他達拉非,又譯他達那非,商品名為希愛力,是治療勃起功能障礙的藥物。口服後約半小時到一小時內起效,藥效可能持續36小時。犀利士90%以上的藥效使之吸收更為全面,大部分都因此重獲性福。

O meni

Sem Ljubljančanka, po izobrazbi doktorica medicine, diplomirana filozofinja in umetnostna zgodovinarka, specializantka integrativne psihoterapije. Vključena sem v edukacijo na Inštitutu za integrativno psihoterapijo in svetovanje (IPSA) ter v lasten psihoterapevtski proces. Svoje delo opravljam pod supervizijo integrativnega psihoterapevta – supervizorja. Sem članica društva SINTA (Slovensko društvo za integrativno psihoterapijo in transakcijsko analizo).

Po študiju primerjalne književnosti, filozofije in umetnostne zgodovine ter po diplomi iz medicine sem opravila strokovni izpit za zdravnika in se zaposlila kot zdravnica. V tem času pa sem začela tudi z izobraževanjem iz psihoterapije. Po petih letih dela kot zdravnica in specializantka psihiatrije (Univerzitetni klinični center Ljubljana, Univerzitetna psihiatrična klinika Ljubljana) sem se odločila, da svoja čas in energijo posvetim psihoterapevtskemu delu. Imam večletne izkušnje z vodenjem skupinske psihoterapije, individualne psihoterapije ter izrazno-gibalne terapije. Subspecialistična znanja in izkušnje sem pridobila na področju zdravljenja fibromialgije in motenj hranjenja (anoreksija nervosa, bulimija nervosa, kompulzivno prenajedanje …). V okviru ordinacije za zdravljenje debelosti sem vodila skupino za čuječno uživanje hrane. Nenehno se izobražujem na področju znanstveno utemeljene integrativne medicine in psihonevroendokrinoimunologije. Trenutno sem v procesu pridobivanja naziva učiteljica joge.

Pri svojem delu sem zavezana Hipokratovi prisegi in etičnim kodeksom društva SINTA, Slovenske krovne zveze za psihoterapijo in Evropske zveze za psihoterapijo.

Izhodišče mojega psihoterapevtskega dela je celostno razumevanje posameznika kot biološke, psihološke in socialne enote, v kateri se organsko povezujejo telesna, čustvena, mišljenjska, duhovna in medosebna raven. Cilj psihoterapevtskega procesa razumem kot spoznavanje, razumevanje, sprejemanje in integracijo posameznih delov osebnosti. Pri tem procesu svoje kliente spremljam in podpiram z različnimi tehnikami in metodami, ki so se skozi zgodovino psihoterapevtske vede izkazale za učinkovite. Poleg uglašenega pogovora, usmerjenega na raziskovanje čustev, občutkov, misli in potreb, v našem raziskovanju pridejo prav tudi ustvarjalno izražanje skozi igro in umetnost, vaje čuječnosti, dihalne tehnike, elementi jogijske prakse in hakomi tehnike razbiranja govorice telesa. Z drugimi besedami – uporabljam pristope “od glave do nog” in “od nog do glave”, tako da klientom pomagam uporabiti duševne vire, da pomagajo svojemu telesu, in telesne vire, da uravnotežijo svoje duševno in duhovno bivanje.

Nudim izobraževanje in psihoterapijo. Zdravniških storitev ne opravljam.