他達拉非,又譯他達那非,商品名為希愛力,是治療勃起功能障礙的藥物。口服後約半小時到一小時內起效,藥效可能持續36小時。犀利士90%以上的藥效使之吸收更為全面,大部分都因此重獲性福。

Šola celostnega zdravja

Šola je namenjena vsakomur, ki bi se rad poglobil v razumevanje delovanja svojega telesa in duše, da bi na ta način bolje poskrbel za svoje celostno zdravje in zaživel polnejše bivanje. Izobraževanje je sestavljeno iz 6 modulov, vsak modul vsebuje 12 pedagoških ur predavanj in izkustvenih delavnic v zaključeni skupini od 6 do 10 udeležencev. Zaključene skupine omogočajo poglobljeno samospoznavanje in zdravilno izkušnjo v varnem, zaupanja vrednem krogu soudeležencev.

Predavatelji smo zdravnica, psihoterapevtka, filozofinja in učenka joge Špela Brecelj, psihologinja in integrativna psihoterapevtka Neža Uršič ter magister politolog in transkacijski analitik Klemen Suša.

Naslednjo šolo pripravljamo v 6 vikednih (sobota in nedelja, od 10h do 16h) od oktobra 2023 do marca 2024 v terapevtskem prostoru na Parmovi 14 v Ljubljani. Cena celotnega izobraževanja je 1.320,00 EUR.

Prijava je potrjena ob plačilu šolnine, s čimer si tudi zagotovite mesto v skupini. Odpovedi z vračilom plačila iz katerega koli razloga so možne do 10. septembra 2022, nato ne več. Vsi udeleženci se zavežemo k spoštovanju terapevtskega dogovora. Udeleženci prejmejo potrdilo o zaključenem izobraževanju.

Program Šole celostnega zdravja:

1. modul: Kaj pomeni celostno zdravje? Uvod v principe integrativnega zdravja – človek kot družbeno, duševno in fiziološko bitje. Kognitivna, čustvena, telesna, duhovna in odnosna raven. Uvod v psihonevroendokrinologijo in psihosomatiko – kako duša in telo vplivata drug na drugega? Čemu so namenjena čustva in kaj početi z njimi?

2. modul: Kako je čutiti mir? Varnost in trije odzivi na nevarnost. Polivagalna teorija. Stili navezanosti. Kako prepoznati alarme v sebi? Tehnike regulacije vznemirjenja – tehnike sproščanja, meditacije, čuječnega gibanja.

3. modul: Je moje telo moj prijatelj? Stik s telesom, telesna samopodoba, odnos do gibanja, odnos do hrane. Prebava, mikrobiom, prehrana. Čuječno uživanje hrane.

4. modul: Kaj pomeni ljubiti in biti ljubljen? Odkrivanje odnosnih potreb, izražanje meja. Celovito razstrupljanje. Ustvarjanje užitkarskega, spontanega spolnega življenja.

5. modul: Kako biti sama s sabo? Raziskovanje znotrajpsihičnih odnosov, notranjega kritika in notranjega otroka. Duhovnost, odpuščanje in hvaležnost, vprašanja odnosa do smrti in smisla življenja.

6. modul: Kam grem naprej? Ustvarjalnost in domišljija. Tehnika vodene imaginacije. Ples petih ritmov. Integracija vseh delov sebe, pa tudi integracija novega znanja v lastni vsakdan.

 

Po dogovoru program Šole celostnega zdravja izvajamo tudi za srednje šole in podjetja.